Cursus Nederlands in Amsterdam

InCompany Talen verzorgt cursussen Nederlands voor bedrijven in Amsterdam en omstreken. Met een taalcursus Nederlands van InCompany Talen leren uw medewerkers de Nederlandse taal goed te beheersen. Hierdoor zal de communicatie binnen uw bedrijf aanzienlijk verbeteren. Een Nederlandse cursus van InCompany Talen verbetert de schriftelijke en mondelinge vaardigheden van zowel het anderstalige management als het anderstalige uitvoerend personeel. Onze cursus Nederlands is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Een taalcursus Nederlands van InCompany Talen biedt u:

  • Erkend internationaal certificaat
  • Taalcursus Nederlands op maat
  • Betrokken en ervaren docenten
  • Cursus op locatie in Amsterdam

Offerte aanvragen

Taalcursus Nederlands

InCompany Talen heeft een zeer ruime ervaring in het verzorgen van taalcursussen Nederlands voor bedrijven in Amsterdam. Onze docent komt bij u op kantoor om de taalcursus Nederlands te verzorgen. Zo bespaart u uw personeel veel extra reistijd en reiskosten.

Neem contact op via 06 – 442 11 137 voor een voorstel op maat of bekijk onze offertepagina.

Internationaal erkend certificaat (CEFR)

Na afronding van de cursus Nederlands van InCompany Talen ontvangen alle cursisten een internationaal erkend certificaat. Dit certificaat geeft aan welk niveau de cursist heeft behaald. Het niveau is gerelateerd aan het veel gebruikte Common European Framework of Reference (CEFR). De gradaties van het CEFR zijn A1, A2, B1, B2 en C1. Het niveau C1 is in de praktijk vrijwel altijd het hoogst haalbare voor anderstaligen die op latere leeftijd Nederlands gaan leren.

Duur van de cursussen Nederlands

De duur van de cursussen Nederlands wordt met zorg vastgesteld. Het lesprogramma bestaat uit 40 lesuren, verdeeld over 20 weken. Een andere cursusduur, lesduur of lesfrequentie zijn ook mogelijk, in overleg met u. Wekelijks voorzien wij uw werknemers van twee lesuren Nederlands. Zo kunnen de cursisten de informatie op de juiste manier verwerken en in praktijk toepassen.

Lengte en vorm van de training kunnen geheel op maat worden gemaakt. Aarzelt u niet om  contact op te nemen en uw wensen met ons te bespreken.
Offerte aanvragen

Cursus Nederlands voor alle medewerkers

Op de werkvloer bestaat er soms onbegrip over dat (een deel van) de anderstalige medewerkers het Nederlands onvoldoende beheersen. InCompany Talen verzorgt taalcursussen voor alle werknemers die hun Nederlands willen verbeteren. In overleg met u wordt een trainingsprogramma samengesteld dat specifiek is voor de werksituatie en functie van uw werknemers. De trainingen zijn afgestemd op de taalhandelingen die uw werknemers in hun functie moeten verrichten.

Tijdens onze taalcursussen kunnen de volgende onderdelen aan bod komen, afhankelijk van uw prioriteiten: leesvaardigheid, spreekvaardigheid, luistervaardigheid, schrijfvaardigheid, spelling & grammatica en vocabulaire. Daarbij wordt er ook aandacht besteed aan cultuurverschillen tussen uw medewerkers.

Heeft u bepaalde verwachtingen, dan kunnen wij een programma samenstellen dat aansluit op uw wensen en doelen. Voor meer informatie neemt u contact op via 06 – 442 11 137.

Cursus Nederlands voor het management

Speciaal voor bedrijven biedt InCompany Talen taaltrainingen voor het management aan. Een volledig op maat samengestelde taalcursus die het management leert beter in te spelen op knelpunten in de communicatie op de werkvloer. Daarbij wordt er ook stilgestaan bij culturele zaken zoals het volkskarakter en de Nederlandse geschiedenis.

Taalcursus Nederlands op maat

InCompany Talen levert maatwerk voor bedrijven in Amsterdam en omstreken, een trainingsprogramma specifiek gericht op de werksituatie binnen uw bedrijf. Afhankelijk van uw doelstellingen wordt een offerte op maat opgesteld. Onze docent Nederlands voert graag een adviesgesprek met u om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 06 – 442 11 137. U kunt ook gebruik maken van onze offertepagina.

Beoordelingen cursus Nederlands in Amsterdam

Onze trainingen Nederlands in Amsterdam en omstreken worden bijzonder hoog gewaardeerd door cursisten. Hier leest u enkele referenties van bedrijven uit Amsterdam:

“Ik merk dat mijn zelfvertrouwen sterk verbeterd is.” – Hans

“Het is goed om te weten/lezen dat alles naar tevredenheid ging, en er doelen werden gesteld en bereikt. Ik ben ervan overtuigd dat (…….) mede dankzij de cursus Nederlands zowel zijn vocabulaire als zijn grammaticale kennis van de Nederlandse taal naar een “hoger plan” heeft weten te krijgen. In de praktijk betekent dit, dat ik zelf ervaar dat hij duidelijker spreekt en vaker de juiste woorden weet te gebruiken in bepaalde situaties, en dit is een grote stap vooruit in het communiceren van hem zowel naar zijn directe collega’s als naar zijn leidinggevende. Hartelijk dank voor jouw individuele evaluaties van de cursisten. Wij stellen dat zeer op prijs. Bij deze wil ik jou ook bedanken voor je goede zorg naar onze cursisten. Mocht er nog behoefte zijn in de toekomst naar (vervolg) cursussen bij ons Amsterdamse bedrijf dan zal ik zeker contact opnemen met jou.” – Jamal

“Het gaat goed, de lessen bevallen ook prima! Ik heb overlegd en heb akkoord om nog 20 lesuren voor ons kantoor in Amsterdam te bestellen! Bedankt voor de goede kwaliteit van de cursussen!” – Fiona

“Bedankt voor je snelle reactie, voor de uitleg en de bijbehorende service. Ik heb jou/jouw bedrijf aanbevolen bij andere collega’s in Amsterdam en aangegeven dat wij al vele jaren zaken met elkaar doen, tot onze volle tevredenheid wat betreft kwaliteit/prijs.” – Anuschka

Docenten Nederlands
Wijgers

Frans Wijgers, oprichter van InCompany Talen, is tevens docent Nederlands (specifiek voor expats) en heeft zelf sinds 1989 regelmatig cursussen Nederlands en Engels verzorgd voor het bedrijfsleven. Door zijn ruime bedrijfservaring bij onder andere ING en Time Warner kent hij de eisen van het bedrijfsleven als het gaat om het grote belang van talenkennis.

Interesse in een cursus Nederlands in Amsterdam?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de lesstof, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06 – 442 11 137 of te e-mailen naar franswijgers@incompanytalen.nl.

Bedrijfsnaam *

Aanvrager *

E-mail *

Toelichting