Cursus Nederlands in Rotterdam

InCompany Talen geeft cursussen Nederlands voor bedrijven in Rotterdam en omstreken. Met een taalcursus Nederlands van InCompany Talen verbetert u de verstandhouding op de werkvloer en leren uw anderstalige medewerkers de Nederlandse taal goed onder de knie te krijgen. Zowel op managementniveau als op uitvoerend niveau biedt InCompany Talen uw medewerkers de bekwaamheid om goed met elkaar te communiceren. Met een taalcursus Nederlands van InCompany Talen krijgt u:

  • Ervaren docenten Nederlands
  • Erkend internationaal certificaat
  • Taalcursus op maat
  • Praktijkgerichte cursus

Offerte aanvragen

Cursus Nederlands

InCompany Talen heeft veel ervaring in het geven van taalcursussen Nederlands voor bedrijven in Rotterdam en omstreken. Onze docenten Nederlands komen bij u op locatie om de taalcursus Nederlands te verzorgen. Op deze manier wint u kostbare tijd en reiskosten.

Voor een voorstel op maat neemt u contact op via 06 – 442 11 137 of bekijkt u onze offertepagina.

Internationaal erkend certificaat (CEFR)

Aan het einde van de cursus ontvangt u van ons een internationaal erkend certificaat van InCompany Talen. Dit certificaat geeft aan welk niveau de deelnemer heeft behaald. Het niveau is gekoppeld aan het algemeen gebruikte Common European Framework of Reference (CEFR). Deze niveaus zijn onder te verdelen in A1, A2, B1, B2 en C1. Daarbij is C1 het hoogst haalbare niveau voor anderstaligen die op latere leeftijd Nederlands leren.

Duur van de taalcursus Nederlands

De duur van de taalcursus Nederlands is zorgvuldig samengesteld. De taaltraining is opgebouwd uit 40 lesuren, verspreid over 20 weken. Elke week geven wij uw werknemers een les van twee uur Nederlands. Op deze manier kunnen uw werknemers de informatie op een goede wijze verwerken en toepassen. Overigens kunt u ook kiezen voor meer of minder lesuren en langere lesblokken.

De taalcursus kan volledig op maat gemaakt worden, binnen de behoefte van uw bedrijf. Neem contact op via 06 – 442 11 137 om de mogelijkheden te bespreken.
Offerte aanvragen

Cursus Nederlands voor alle werknemers

Onder de werknemers is er soms weinig begrip voor dat (een deel van) de anderstalige medewerkers de Nederlandse taal slecht beheersen. InCompany Talen geeft taalcursussen voor werknemers die hun Nederlands willen verbeteren. Samen met u wordt er een trainingsprogramma gemaakt dat speciaal gericht is op de werksituatie en functie van uw werknemers. De cursussen zijn afgestemd op de werkzaamheden die uw medewerkers in hun functie moeten uitvoeren.

Cursus Nederlands voor alle werknemers

Onder de werknemers heerst er soms wanbegrip dat een gedeelte van de anderstalige medewerkers de Nederlandse taal slecht beheersen. InCompany Talen geeft taalcursussen voor werknemers die hun Nederlands willen verbeteren. Samen met u wordt er een trainingsprogramma gemaakt die speciaal gericht is op de werksituatie en functie van uw werknemers. De cursussen zijn afgestemd op de werkzaamheden die uw medewerkers in hun functie moeten uitvoeren.

In onze taaltrainingen zijn de volgende onderdelen van belang: leesvaardigheid, schrijfvaardigheid, luistervaardigheid, spreekvaardigheid, spelling & grammatica en vocabulaire. Daarnaast komen de cultuurverschillen tussen uw werknemers uitgebreid aan bod.

Heeft u specifieke behoeften of doelen, dan stellen wij graag een programma op maat voor u samen. Voor meer informatie neemt u contact op via 06 – 442 11 137.

Taalcursus Nederlands voor het management

InCompany Talen biedt speciaal voor bedrijven een taaltraining voor het management aan. Deze taalcursus wordt volledig in overleg samengesteld om beter te kunnen reageren op communicatieproblemen tussen werknemers. Daarnaast komen culturele zaken zoals het volkskarakter en de Nederlandse geschiedenis uitgebreid aan bod.

Taalcursussen Nederlands op maat

InCompany Talen verzorgt taalcursussen Nederlands op maat voor bedrijven in Rotterdam en omstreken. Onze taaltrainingen zijn speciaal gericht op de werksituatie binnen uw bedrijf. Aan de hand van uw doelstelling wordt er een offerte op maat voor u gemaakt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek neemt u contact op via 06 – 442 11 137.

Beoordelingen cursus Nederlands in Rotterdam

InCompany Talen heeft veel jaren ervaring met het geven van cursussen Nederlands in onder meer Rotterdam. Hier leest u enkele referenties van bedrijven uit Rotterdam en omstreken.

“Wat leuk om te horen, dat onze ‘in-house’ klant in Rotterdam het zo fijn vindt om les van u te mogen krijgen.” – Anita

“Vorig jaar heeft u verschillende talencursussen aangeboden aan bedrijfskundestudenten van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hier heb ik veel positieve reacties op gehad en we willen daarom dit jaar opnieuw talencursussen aanbieden. Heel erg bedankt voor alles, ik vond de samenwerking erg prettig.” – Sanne

“Bedankt voor je goede lessen, de medewerkers zijn er heel enthousiast over. En er wordt vaak gevraagd bij ons in Rotterdam of er nog een vervolg komt. Nogmaals bedankt voor de lessen en fijn dat ik je heb mogen ontmoeten.” – Kirsten

“Hoop in de toekomst nog een keer zaken met je te doen.” – Rudolf

“Ik heb ook niets dan leuke reacties gehad op jouw training bij ons Rotterdamse assurantiekantoor. Ik weet zeker dat de brieven nu met veel minder fouten de deur uit gaan. Mochten we nog iets nodig hebben, dan weten we je zeker te vinden. Hartelijke dank voor jouw inzet en wellicht tot ziens.” – Mieke

“Tot slot wil ik je zeggen dat ik deze wijze van lesgeven heel effectief vind. Enerzijds dwingt het mij om goed na te denken wat ik wil zeggen, anderzijds hoe ik het op papier wil zetten. Heel erg bedankt dat je in zo’n drukke tijd de correcties voor mij hebt gedaan. Ik waardeer het heel erg. Ik heb veel geleerd door het schrijven en door de correcties die hebt gedaan. Vooral het simpel en begrijpelijk houden. Ik vind deze stijl van schrijven veel makkelijker dan ambtenaren/ consultants taal. Bedankt voor alle moeite en je steun.” – Maryam

Frans Wijgers

Wijgers

InCompany Talen heeft een ervaren team van docenten Nederlands, onder wie Frans Wijgers, eigenaar en oprichter van InCompany Talen. Al ruim 25 jaar lang geeft hij Nederlandse les. Dit betreft niet alleen Nederlandse les voor anderstaligen, maar ook opfriscursussen Spelling & Stijl aan medewerkers voor wie het Nederlands de moedertaal is. Mede door zijn langdurige werkervaring bij ING en Time Warner weet hij als geen ander een verband te leggen tussen de lesstof en de werkpraktijk.

Interesse in een cursus Nederlands in Rotterdam?

Heeft u vragen over de lesstof of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06 – 442 11 137 of te e-mailen naar franswijgers@incompanytalen.nl.

Bedrijfsnaam *

Aanvrager *

E-mail *

Telefoon *

Toelichting *