Cursus Zakelijk Duits

Duitsland is de belangrijkste handelspartner voor de Nederlandse import en export. Voor veel bedrijven is het dan ook van groot belang dat het personeel op een juiste manier kan communiceren met de Duitse collega’s. De cursus zakelijk Duits van InCompany Talen helpt uw personeel om effectief te communiceren met de grootste internationale handelspartner van Nederland.

Offerte aanvragen

Cursus Zakelijk Duits op maat

Een cursus Duits is vaak toegespitst op het algemene taalgebruik. De cursus wordt hierdoor niet direct toepasbaar op uw branche. Dit leidt tot een verminderde motivatie bij uw medewerkers. Zij zien namelijk niet het nut in van de cursus bij hun dagelijkse werkzaamheden. InCompany Talen levert altijd een cursus zakelijke Duits op maat. Doordat de docent zich verdiept in uw branche en bedrijf kunnen uw medewerkers de lessen direct toepassen in de praktijk.
Naast de praktijkgerichte aanpak van onze docenten wordt in het cursusplan op maat rekening gehouden met de functie van uw medewerkers, hun huidige taalniveau en uw persoonlijke wensen.

Incompany cursus Zakelijk Duits

De cursus Duits van InCompany Talen wordt, zoals de naam doet vermoeden, volledig incompany gegeven. Op deze manier zijn uw medewerkers geen onnodige reistijd kwijt. Deze tijdsbesparing zorgt weer voor een kostenbesparing bij uw bedrijf.
Het incompany karakter van onze cursus Duits zorgt ervoor dat wij kunnen inspelen op de omstandigheden binnen de organisatie en het effect hiervan op het gebruik van de Duitse taal.

Tarieven van onze cursussen

Een cursus zakelijk Duits van InCompany Talen is altijd maatwerk. De intensiteit van de lessen, det aantal deelnemers en de intensiteit van de cursus heeft effect op het kostenplaatje. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om met vaste tarieven te werken. InCompany Talen brengt altijd een offerte op maat uit op basis van een eerste kennismakingsgesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. Voor vragen kunt u bellen naar 06 – 442 111 37

Offerte voor een cursus Zakelijk Duits

Via het online offerteformulier vraagt u eenvoudig een prijsopgaaf aan voor de incompany cursus zakelijk Duits. Op basis van uw wensen en een inventarisatie van de benodigde uren brengen wij een offerte uit. Deze offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u eerst meer informatie over de cursus Duits of één van onze andere incompany cursussen? Stuur dan uw vraag per mail naar franswijgers@incompanytalen.nl of bel met 06 -442 111 37