Cursus Zakelijk Engels

De cursus Zakelijk Engels van InCompany Talen zorgt ervoor dat uw personeel effectief kan communiceren in deze globaliserende wereld. Bij internationaal zaken doen is een goede beheersing van de Engelse taal een must. Engels is namelijk één van de meest gesproken talen en wordt zeker in het zakenleven veel gebruikt.

Offerte aanvragen

Cursus Zakelijk Engels op maat

Veel cursussen Engels vervallen in algemeenheden en zijn daarom niet direct toepasbaar op uw branche. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers niet de motivatie hebben om zich optimaal in te zetten voor de cursus, omdat ze niet de relevantie met de werkzaamheden zien. InCompany Talen past de cursus aan op uw branche, zodat uw medewerkers de koppeling kunnen maken met de werkzaamheden en ze de opgedane kennis direct toe kunnen passen in de praktijk.

Naast de praktijkgerichte aanpak van onze docenten houden wij in het cursusplan rekening met de functie van de groep, hun huidige taalniveau en uw persoonlijke wensen.

Incompany cursus Zakelijk Engels

De taalcursussen van InCompany Talen worden gegeven op locatie bij uw bedrijf. Uw medewerkers zijn dus geen kostbare tijd kwijt aan het reizen naar een externe cursuslocatie. Daarnaast kunnen we door het incompany element van onze taalcursus beter inspelen op de omstandigheden binnen uw bedrijf en het effect hiervan op het gebruik van de Engelse taal.

Tarieven van onze cursussen

De cursussen van InCompany Talen zijn altijd maatwerk. Wij passen de intensiteit, de structuur en het aantal deelnemers aan op uw situatie en wensen. Door de verschillende factoren is het onmogelijk om een vast uurtarief te hanteren. Wij brengen op basis van een eerste kennismakingsgesprek altijd een offerte op maat uit. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier. Voor vragen kunt u bellen naar 06 – 442 111 37

Offerte voor een cursus Zakelijk Engels

Op onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een cursus zakelijk Engels bij uw bedrijf. Gebruik hiervoor het offerteformulier. Wilt u eerst meer informatie over onze cursussen en de mogelijkheden, stuur uw vraag dan naar franswijgers@incompanytalen.nl of bel 06 – 442 111 37