Cursus zakelijk Frans

De Franse taal wordt wereldwijd veel gesproken. In Frankrijk, Belgiƫ, Luxemburg, Zwitserland, Monaco en Canada is het een officiƫle taal. Veel bedrijven die internationaal zaken willen doen krijgen dus te maken met het Frans. Door de zakelijke taalcursus van InCompany Talen leren uw medewerkers in korte tijd hoe ze de Franse taal toepassen in een zakelijke setting.

Offerte aanvragen

Praktijkgerichte cursus Frans

Veel cursussen Frans missen aansluiting met de praktijk. Hierdoor wordt de interesse en leergierigheid van de cursist onvoldoende gestimuleerd. Bij InCompany Talen pakken we dit anders aan. De docent gebruikt termen en situaties die veel voorkomen in uw branche; zo maken we de cursus toepasbaar op de praktijk. Door deze praktische aanpak zien de cursisten de meerwaarde van de taalcursus en zijn ze volledig gemotiveerd om hun taalniveau te verhogen.

 

Maatwerkofferte

In het cursusplan van InCompany Talen wordt rekening gehouden met de organisatie en het taalniveau van uw medewerkers. Hierdoor is een cursus zakelijk Frans bij InCompany Talen altijd maatwerk. De prijs voor een cursus is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Het aantal cursisten
  • De tijdsduur van de cursus
  • De intensiteit van de lessen

Wij kunnen door deze verschillende maatwerk factoren op onze website geen indicatie maken van de kosten. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier. Voor vragen over onze cursussen en tarieven kunt u bellen naar 06 442 111 37.

 

Contact met InCompany Talen

Via het online contactformulier kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen voor de cursus zakelijk Frans. Wilt u eerst meer informatie over onze cursussen en de mogelijkheden, stuur dan een mail naar franswijgers@incompanytalen.nl of bel 06 442 111 37.

 

Aanbod incompany taalcursussen

Naast de cursus zakelijk Frans kunt u bij InCompany Talen terecht voor een breed aanbod aan taalcursussen. Wij verzorgen zowel individuele taaltrainingen als groepstrainingen voor onder andere Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools en Russisch.