Cursus zakelijk Italiaans

Met een cursus zakelijk Italiaans van InCompany Talen leren uw medewerkers beter communiceren met Italiaanstalige zakenrelaties. De taalcursus wordt volledig incompany verzorgd. De docent geeft de lessen dus bij uw bedrijf op locatie. U bespaart hierdoor op reistijd en kosten. InCompany Talen verzorgt zowel individuele trainingen als groepstrainingen.

 

Offerte aanvragen

 

Tarieven van de cursus Italiaans

In het cursusplan van InCompany Talen wordt rekening gehouden met de organisatie en het taalniveau van uw medewerkers. Dit maakt een cursus zakelijk Italiaans altijd maatwerk. Het is daarom niet mogelijk om op voorhand de kosten voor de cursus te bepalen. Het aantal deelnemers, de intensiteit van de lessen en de tijdsduur van de cursus wordt met u besproken in een eerste kennismakingsgesprek. Na dit gesprek volgt een offerte op maat. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier. Voor vragen over onze cursussen en tarieven kunt u bellen naar 06 442 111 37.

 

Praktijkgerichte taalcursus door een ervaren docent

De taalcursus van InCompany Talen richt zich op de taal die toegepast wordt binnen uw branche. De cursisten kunnen de geleerde stof dus direct in praktijk brengen. Zo zien uw medewerkers snel de meerwaarde van de cursus en zijn ze volledig gemotiveerd om hun taalniveau te verhogen.

 

Incompany taalcursus

Een cursus zakelijk Italiaans wordt altijd incompany gegeven. U bespaart hiermee niet alleen op de reistijd en de bijbehorende kosten; we kunnen tevens inspelen op omstandigheden binnen het bedrijf en de lessen Italiaans hierop toespitsen. Zo houden we de cursus actueel en werken we met herkenbare situaties. Hiermee halen we het maximale rendement uit elke cursist.

 

Vrijblijvende offerte

InCompany Talen brengt gratis en vrijblijvend een offerte op maat uit voor uw cursus zakelijk Italiaans. U kunt hiervoor het offerteformulier gebruiken. Wilt u eerst meer informatie over onze cursussen en de mogelijkheden, stuurt u dan een e-mail naar franswijgers@incompanytalen.nl of bel 06 442 111 37.

Aanbod incompany taalcursussen

Naast de cursus zakelijk Italiaans kunt u bij InCompany Talen terecht voor een breed aanbod aan taalcursussen. Wij verzorgen zowel individuele taaltrainingen als groepstrainingen voor onder andere Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools en Russisch.