Cursus zakelijk Portugees

InCompany Talen verzorgt een cursus zakelijk Portugees op locatie. Wanneer u zaken wilt doen in Portugal (of met een bedrijf uit Portugal), dan heeft u een hoger taalniveau nodig dan de gemiddelde toerist. Bij internationaal zakendoen is kennis van de Portugese taal en gebruiken essentieel. InCompany Talen verzorgt een cursus zakelijk Portugees volledig incompany bij uw bedrijf.

Kosten taalcursus zakelijk Portugees

Basistarief:
€ 1.799 voor 30 lesuren
De totale kosten zijn o.a. afhankelijk van de leslocatie, de intensiteit van de lessen, het gewenste aantal lesuren, het lesmateriaal en uw specifieke wensen. Wij streven ernaar binnen 24 uur een offerte op maat uit te brengen.

Offerte aanvragen

De onderdelen van de cursus Portugees

Veel taalcursussen vervallen in algemeenheden. U kunt door een gewone taalcursus vaak wel in het Portugees een brood bestellen of vragen naar het dichtstbijzijnde toilet, maar dit is totaal niet toepasbaar in een zakelijke setting. De cursusleider van InCompany Talen pakt dit anders aan. We gebruiken in de cursus woorden, gezegden en situaties die u in de praktijk ook tegen zult komen. Zo kunnen de cursisten onze lessen direct toepassen in de praktijk. Deze werkwijze verhoogt de motivatie, omdat de cursisten het nut van de cursus Portugees direct inzien.

Maatwerk offerte

De taalcursussen van InCompany Talen zijn altijd maatwerk. Hoewel wij een basistarief van € 50,- per uur rekenen, is het vaak lastig om op voorhand iets te zeggen over de exacte prijs.

Wij houden in onze offerte rekening met de wensen van zowel u als van uw medewerkers. Wij passen totaalprijs aan op de intensiteit van de cursus, de structuur en het aantal deelnemers. Wij brengen op basis van een eerste kennismakingsgesprek altijd een offerte op maat uit. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier. Voor vragen kunt u bellen naar 06 442 111 37.

Incompany cursus zakelijk Portugees

De cursussen van InCompany Talen worden intern bij uw bedrijf gegeven. Uw medewerkers zijn dus geen kostbare tijd kwijt aan de reis naar de cursuslocatie. Dit scheelt uw bedrijf uiteindelijk een hoop geld en tijd. Naast de voordelen voor de tijd en de bedrijfskosten kunnen wij door het incompany karakter van de zakelijke taalcursus inspelen op de omstandigheden binnen uw bedrijf en het effect hiervan op het gebruik van de Portugese taal.