Cursus Zakelijk Spaans

Spaans wordt wereldwijd door meer dan 500 miljoen mensen gesproken. In het Nederlandse bedrijfsleven krijgt men door deze populariteit steeds vaker te maken met de Spaanse taal. Met een cursus zakelijk Spaans van InCompany talen leren uw medewerkers in korte tijd Spaans en kunnen ze de leerstof toepassen in een zakelijke setting.

 

Offerte aanvragen

 

Praktijkgerichte incompany cursus

De cursus Spaans van InCompany Talen wordt volledig incompany gegeven. Dit biedt de docent de mogelijkheid om de lessen toe te spitsen op uw bedrijf. Zo leren de cursisten Spaanse vaktermen en uitdrukkingen die ze direct kunnen toepassen in hun werkzaamheden. De praktijkgerichte en actuele aanpak van InCompany Talen werkt motivatieverhogend en haalt het maximale rendement uit elke cursist. De cursisten zijn daarnaast geen tijd kwijt aan het reizen naar een externe cursuslocatie. Uw bedrijf bespaart dus veel geld op reiskosten.

 

Een offerte op maat voor de zakelijke cursus Spaans

Een zakelijke taalcursus is bij ons altijd maatwerk. De prijs is afhankelijk van het aantal cursisten, de tijdsduur van de cursus en de intensiteit van de lessen. Het is daarom onmogelijk om een prijsindicatie te geven zonder eerst naar de specifieke situatie te kijken. In een eerste gratis kennismakingsgesprek bespreken we graag alle relevante factoren met u. Op basis hiervan brengen wij een offerte op maat uit. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

 

Contact met InCompany Talen

Via het online contactformulier kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen voor de cursus zakelijk Spaans. Wilt u eerst meer informatie over onze cursussen en de mogelijkheden, stuur dan een mail naar franswijgers@incompanytalen.nl of bel 06 442 111 37.

 

Aanbod zakelijke taalcursussen

Naast de cursus Spaans kunt u bij InCompany Talen terecht voor een zakelijke taalcursus voor bijna elke taal. Wij verzorgen individuele taalcursussen of een taalcursus in groepsverband voor onder andere Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Portugees, Pools en Russisch.