Over

Wat doen wij?

De activiteiten van taleninstituut ‘InCompany Talen’ gaan terug tot het jaar 1996. Aanvankelijk betrof het vooral taalcursussen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. In 2003 vond er een naamswijziging plaats: ‘InCompany Talen’ richtte zich vanaf dat moment alleen nog op incompany taaltrainingen en zakelijke vertaaldiensten. Het huidige werkgebied omvat in de praktijk met name de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, maar in principe opereren wij landelijk.

Hoe kunnen wij u helpen?

Het is ons streven om werknemers te helpen zich persoonlijk te ontplooien en zich duurzaam te manifesteren op de arbeidsmarkt. Ons specifieke aandeel daarin is het vergroten van de taalvaardigheid van onze cursisten.

Wie zijn onze klanten?

‘InCompany Talen’ opereert voornamelijk in de Randstad, maar wij bedienen ook de rest van het land. Tot onze klanten behoren zowel multinationals als MKB-bedrijven.

Wie zijn onze docenten?

Frans Wijgers, oprichter van ‘InCompany Talen’, was 10 jaar werkzaam als Customer Service Manager bij de Amerikaanse uitgeverij Time Warner. Hij weet dus hoe belangrijk een uitstekende service is. Sinds 1988 is hij tevens werkzaam als docent Nederlands en Engels.

Bij ‘InCompany Talen’ werken ervaren en professionele docenten voor – onder andere – de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Pools en Russisch. Onze docenten zijn goed ingevoerd in het (inter)nationale bedrijfsleven. Daardoor zijn zij deskundig op het gebied van zakelijk communiceren in de door hen onderwezen talen.