Over

Wat doen wij?

De activiteiten van taleninstituut ‘InCompany Talen’ gaan terug tot het jaar 1996. Aanvankelijk betrof het taalcursussen en vertalingen voor alle talen, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. In 2003 vond er een naamswijziging plaats: ‘InCompany Talen’ richtte zich vanaf dat moment alleen nog op incompany taaltrainingen voor alle talen. Het werkgebied omvatte aanvankelijk geheel Nederland, maar per medio 2018 richten wij ons specifiek op incompany cursussen Nederlands voor anderstaligen in de regio Amsterdam.

Hoe kunnen wij u helpen?

Het is ons streven om werknemers te helpen zich persoonlijk te ontplooien en zich duurzaam te manifesteren op de arbeidsmarkt. Ons specifieke aandeel daarin is het vergroten van de taalvaardigheid van onze cursisten.

Wie zijn onze klanten?

‘InCompany Talen’ opereerde voornamelijk in de Randstad, maar wij bedienden ook de rest van het land. Vanaf juli 2018 betreft het alleen cursussen Nederlands in de regio Amsterdam. Tot onze klanten behoren zowel multinationals als MKB-bedrijven.

Wie zijn onze docenten?

Frans Wijgers, oprichter van ‘InCompany Talen’, was 10 jaar werkzaam als Customer Service Manager bij de Amerikaanse uitgeverij Time Warner en is dus van begin af aan bekend met het belang van uitstekende service. Sinds 1988 was hij werkzaam als docent Nederlands en Engels. Met ingang van medio 2018 geeft hij alleen nog cursussen Nederlands voor anderstaligen, met name voor expats.