Incompany taalcursus

Taleninstituut ‘InCompany Talen’ verzorgt zowel individuele taaltrainingen als groepstrainingen voor vele talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Pools en Russisch. Deze taalcursussen worden incompany gegeven; de docent komt dus op locatie bij uw bedrijf.

In onze cursussen komen het spreken, schrijven, luisteren, lezen en de correctie uitspraak aan bod. U bepaalt samen met de docent op welke van deze vaardigheden de nadruk moet liggen. Wij besteden veel aandacht aan het vergroten van de woordenschat en het verbeteren van de toepassing van de grammatica.

Als praktijkgericht taleninstituut bieden wij u tevens taaltrainingen op het gebied van inkoop, verkoop, telefoneren, vergaderen, presenteren en onderhandelen.

 

Taalcursussen Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans

Zakelijke taaltraining

InCompany Talen is een praktijkgericht taleninstituut. Dit betekent dat wij de taalcursus afstemmen op de behoefte van uw medewerkers en het bedrijf. Wij bieden taaltrainingen voor verschillende talen op het gebied van inkoop, verkoop, telefoneren, vergaderen, presenteren en onderhandelen.

Door het lespakket op maat doen uw medewerkers snel de taalvaardigheden op die ze nodig hebben bij de dagelijkse werkzaamheden. Zo zijn uw medewerkers ook geen tijd kwijt aan het leren van woorden, zinnen en gebruiken die ze niet in de praktijk gaan toepassen.

 

Zakelijke taalcursus ‘interculturele communicatie’

Om u te helpen bij eventuele interne, cultuurgerelateerde communicatieproblemen organiseren wij ook trainingen op het gebied van interculturele communicatie. In een internationale werkomgeving ontstaan soms communicatieproblemen die niet alleen met taal te maken hebben, maar ook met cultuurverschillen. Er kunnen daardoor onnodige misverstanden ontstaan. Een training ‘Interculturele Communicatie’ kan veel van deze problemen voor u oplossen.

 

Taalcursus bij uw bedrijf

InCompany Talen verzorgt taalcursussen bij uw bedrijf. Dit bespaart uw medewerkers kostbare reistijd. Via onze offertepagina kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor één of meerdere taalcursussen bij uw bedrijf. Voor vragen kunt u contact opnemen met 0297 581 802 of via franswijgers@incompanytalen.nl.