Incompany taalcursus

Taleninstituut ‘InCompany Talen’ verzorgt cursussen Nederlands voor anderstaligen, zowel individuele trainingen als groepstrainingen. Deze taalcursussen worden incompany gegeven; de docent komt dus op locatie bij uw bedrijf. Indien gewenst kan de training ook plaatsvinden bij de werknemer(s) thuis.

In onze cursussen komen het spreken, schrijven, luisteren, lezen en de correctie uitspraak aan bod. U bepaalt samen met de docent op welke van deze vaardigheden de nadruk moet liggen. Wij besteden veel aandacht aan het vergroten van de woordenschat en het verbeteren van de toepassing van de grammatica.

Zakelijke taaltraining

InCompany Talen is een praktijkgericht taleninstituut. Dit betekent dat wij de taalcursus afstemmen op de behoefte van uw medewerkers en het bedrijf. Door het lespakket op maat doen uw medewerkers snel de taalvaardigheden op die ze nodig hebben bij de dagelijkse werkzaamheden. Zo zijn uw medewerkers ook geen tijd kwijt aan het leren van woorden, zinnen en gebruiken die ze niet in de praktijk gaan toepassen.

 

Taalcursus bij uw bedrijf

InCompany Talen verzorgt taalcursussen bij uw bedrijf (of eventueel bij de werknemer thuis). Dit bespaart uw medewerkers kostbare reistijd. Via onze offertepagina kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor één of meerdere taalcursussen bij uw bedrijf. Voor vragen kunt u contact opnemen met 0297 581 802 of via franswijgers@incompanytalen.nl.